2011 - Feestmiddag van Ut Rookelijzer op 1 oktober 2011 bij Ambianz.

Terug

 

Op 1 oktober 2011 was er vanaf 14.00 uur voor alle medewerkers van Ut Rookelijzer een feestelijke middag. Hierbij waren ook eventuele partners of vrienden van harte uitgenodigd.

Gerard Zegers heette iedereen van harte welkom en keek kort terug op de afgelopen twee jaren. Hierna was er ruim de tijd om onder het genot van een drankje en lekker gebak met elkaar bij te buurten. Het fotoboek, dat was gemaakt bij gelegenheid van de feestmiddag in september 2009, deed de ronde onder de aanwezigen en werd door velen met plezier doorgebladerd om daarna aan andere belangstellenden te worden doorgegeven.

Op deze middag werden 5 jubilarissen in het zonnetje gezet. Dat waren: Mien Cornelissen-Pijnappels (12½ jaar bezorgster op het Oventje); Toos van de Hei-Hendriks (schrijft 12½ jaar als “Vertelster” verhalen over muizenbelevenissen voor de kinderen); Silvia Plamont-v.d. Ven (tekent 12½ jaar de achterpagina van Ut Rookelijzer); Truus Rovers-de Groot (12½ jaar bezorgster op Tweehekkenweg en omgeving); Adrie van der Bolt (12½ jaar tekenaar en bezorger van Ut Rookelijzer aan de bezorgers. Ook werkte hij twee keer mee aan de extra uitgave van Zeelandse prentbriefkaarten in Ut Rookelijzer).

De jubilarissen werden toegesproken door Gerard Zegers en ontvingen uit zijn handen de bijbehorende jubileumtegel. Heidi de Groot-van Hout reikte daarna een bloemetje aan. Op de groepsfoto ziet u de vijf jubilarissen naast elkaar. Van links naar rechts ziet u op deze foto: Toos v.d. Hei-Hendriks, Mien Cornelissen-Pijnappels, Adrie van der Bolt, Silvia Plamont-v.d.Ven en Truus Rovers-de Groot.

Na het officiële gedeelte werd het langzaamaan tijd om te gaan genieten van een prima verzorgd warm en koud buffet. Er was voor elk wat wils en er werd volop van genoten. Ook het feestelijke dessert viel bij iedereen erg in de smaak. Maar aan alles komt tenslotte een eind en tussen zes uur en half zeven werd deze gezellige middag afgesloten.

Klik op de foto's voor een vergroting.

             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     
             
     

Terug naar boven